A-tým zahájil připravu na jarní část

04.02.2012 00:00

V pátek 3.2.2012 se poprvé v tomto roce sešlo torzo A-týmu k úvodnímu posezení. Počasí posledních dní připomíná spíše Sibiř, tudíž se jednalo spíše o takové neformalní posezení a naplnování zimní přípravy. Oficiálně bylo stanoveno datum zahájení nabírání fyzické kondice na pátek 10.2. v 18:30 hod.

 

Zimní pauza byla dlouhá a jak tomu bývá zvykem, odehrálo se opět mnoho nového. Co nás tedy ve zkratce čeká v následujících měsících?

  • V průběhu února bude probíhat klasické běhání a posilování zakončené soustředěním v Baldovci od čtvrtka 23.2. do neděle 26.2.
  • Na měsíc březen byly prozatím domluveny 2 přípravné zápasy, bližší podrobnosti ohledně času a soupeřů budou ještě upřesněny.

 

Poněkud otevřenou otázkou je zatím složení kádru, který by měl obhajovat podzimní třetí pozici. Brankář Filip Hlaváček a kanonýr Ladislav Hansl zahájili přípravu v týmech hrajících Krajský přebor, konkrétně v Ráječku, resp. v Blansku. Hostování skončilo druhému ostrostřelci Petrovi Sehnalovi z Vilémovic a o jeho dalším působení není prozatím jasno. Pravděpodobně skončili i David Filip, který bude působit asi v jiném týmu v okolí a Tomáš Nevřela, který se vydal za hranice do nižší soutěže v Rakousku.Ostatní hráči by prozatím měli nadále zůstat. Času je ještě poměrně hodně, tudíž se zdaleka jistě nejedná o konečnou podobu odchodu či příchodů.