1. přátelské utkání - Kotvrdovice : Lažánky 2:1 (0:0)

05.03.2012 00:00

K první přípravě jsme nastoupili o víkendu v Brně proti Lažánkám. Sešlo se nás poměrně dost, takže trenér Helán mohl pravidelně rotovat se sestavou, aby si zahráli všichni. Vypracovali jsme si poměrně hodně šancí, ale v koncovce jsme byli doslova bezzubí a tak golman hostů Minařík musel pro balony chodit poměrně daleko za branku. Do vedení jsme se dostali až tak po hodině hry, kdy jsme využili chyby beků. Druhá branka pak padla po stříleném centru, kdy balon skončil překvapivě v síti (vím, Stehlíček to takto chtěl). Hosté snížili těsně před koncem a v závěru ještě nevyužili dvě tutovky k vyrovnání.

 

Výkon byl celkově hodně špatný, ale nebudu kriticky hodnotit po prvním zápase po dlouhé době. Jen je zarážející, že jsme nedokázali přehrát Lažánky fyzicky. Nezbývá nám tedy nic jiného, nežli si ještě nějaký čas dopřát pořádnou fyzickou zátěž a náš výkon zlešit.

 

Sestava: Hlaváček - Šenkýř Z., Šenkýř I., Šenkýř J., Šenkýř M., Stehlík, Hloušek, Kučera, Daněk, Hansl, Sehnal, Zukal, Pátek, Kunc. (střídání hokejově)