1. přátelské utkání - Kotvrdovice : Lažánky 6:2 (2:2)

08.03.2013 23:39

K prvnímu přátelskému duelu v zimní přípravě zajel kotvrdovický tým na VUT, kde se utkal s účastníkem IV. třídy, Lažánkami.

 

Přes zimu zavládlo menší zemětřesení v kádru (Hansl - pravděpodobně FK Blansko, Hloušek - konec kariéry?, Kunc - jarní odpočinek od fotbalu, Nevřela - jarní odpočinek od fotbalu, Krempaský - konec hostování, Filip - dlouhodobé zranění ?) a pokud se k tomu přidá chybějící osa Daněk - Šenk O. - Sehnal, měl tak trenér Helán příležitost otestovat mladší hráče v plném nasazení.

 

V první půli se hrál ještě vyrovnanější fotbal, kdy zaujal pokus lažáneckého hráče i Filipa v brance natolik, že tu "rouru" ze 30 metrů pustil (špatná noční viditelnost omlouvá). Druhý poločas se nám podařil zejména střelecky a zaslouženě jsme vyhráli. Důležité bylo ale to, že se hráči dostali na hřiště a měli možnost otestovat svou fyzickou připravenost a pohrát si s balonem.

 

Sestava: Hlaváček - Šenk Jakub, Šenkýř Ivo,, Šenkýř Jiří - Stehlík, Šenkýř Mirek, Nečas, Zukal - Keprt, Kučera (Ševčík, Keprt)