14. kolo - Kotvrdovice : Olomučany 7:1 (4:0) - drtivá výhra před zimním spánkem

15.11.2012 23:05

2´ Po autu se balon dostal na vápno k Laďovi Hanslovi, ten se s ním otočil, levačkou napálil svůj projektil do tyče, od ní se balón odrazil od druhé a navrátilec do sestavy Kamil Kunc jej vrátil na místo určení – 1:0.

3´ Jirka Stehlík zahrál malou domů, Filip Hlaváček laxně odkopl, což překvapení hosté nedokázali využít.

3´ Petr Sehnal odpovídá střelou z vápna, golman hostů v poklidu kryje.

5´Po faulu na polovině hosté dlouhým nákopem do vápna hledali útočníky, Filip Hlaváček u něj byl později než hlavičkující hostující hráč. Následný závar vyřešil dlouhý nákop do brejku, který ukončil zvednutý praporek pomezního.

7´ Olomučany se snaží prosadit zejména ze vzduchu, ale série centrů či rohů k vážnějšímu ohrožení branky domácích nevedla.

9´ Petr Sehnal před vápnem vystřelil, hostující golman jeho pokus pouze vyrazil před sebe, kde byl opět jako první Kamil Kunc a prosadil se podruhé – 2:0.

11´ Petr Zukal rozehrává roh, další navrátilec po několika zápach Martin Stoklásek zkouší efektivní patičku. Jeho snaha ale končí naštěstí neúspěchem a balon pak propadne až k Oldovi Šenkovi, který nikým nekrytý na malém vápně nemá problém – 3:0.

17´ Dlouhý nákop od svatyně Filipa Hlaváčka letí až k hostujícímu stoperovi, který jej trestuhodně promáchne a sám postupující Laďa Hansl řeší únik přesnou střelou k tyči – 4:0

20´ Snaha Olomučan o kontr končí rohem

21´ Laďa Hanslna polovině hřiště nachází rozběhnutého Petra Sehnala, který stíhán hostujícím obráncem svým pokusem přestřeluje branku.

34´ Po rohu se odražený balon dostává až k Pavlovi Nečasovi, jehož pokus zastavuje tyč a následná akce končí dalším rohem.

38´ Střela Olomoučan z dálky končí hodně vedle brány Filipa Hlaváčka.

41´ Kamil Kunc ve snaze odkopnout balon jej špatně trefí a ten končí v rukou Filipa Hlaváčka. Rozhodčí nařizuje nepřímý kop, který je zblokován na roh.  

45´ Olomučany se snaží před koncem poločasu prosadit, ale slabá střela k úspěchu nevedla.

48´ Druhý poločas načala šance dvojice Hansl-Kunc, kdy střela prvního byla zblokována a následná dorážka Kamila Kunce míří těsně vedle.

49´ Další z rohových kopů, balon se dostává opět k aktivnímu Kuncovi, který zakončuje vedle.

52´ Hosté se dostávají do šance, útočník proniká až do vápna na úroveň penalty, ale v poslední chvíli je jeho snaha utnuta obranným zákrokem a následným rohovým kopem.

54´ Další okno v hostující obraně, Laďa Hansl postupuje do vápna, kde jeho střelecký pokus vyráží k nohám Kamila Kunce, jehož dorážku maří zvednutý praporek.

56´ Další střelecký pokus Ladě Hansla a opět pouze vyražený hostujícím brankářem.

57´ Hosté centrují do vápna, kde nebezpečí pro Filipa Hlaváčka představuje pouze obranný zákrok Ivoše Šenkýře. centr

58´ Petr Zukal zkouší štěstí z dálky, ale pouze vysoko nad.

63´ Chyba v rozehrávce představuje vyloženou šanci hostů, kdy jejich útočník míří pouze do tyče.

64´ Ze hřiště odchází Kamil Kunc a nastupuje Kuba Šenk.

65´ Laďa Hansl postupoval na branku tak dlouho až zkusil štěstí a tvrdou střelou před vápnem nedal hostujícímu brankáři šanci – 5:0.

66´ Petr Sehnal postupuje sám na branku a s přehledem k pravé tyči rozšiřuje svůj střelecký zápis – 6:0.

71´ Petr Sehnal vyslal do úniku Ladě Hansla, který křížnou střelou o tyč zvyšuje na 7:0 – HATTRICK!

74´ Střídání – dolů jdou Petr Zukal a Laďa Hansl, nastupuje Mirek Šenkýř a další navrátilec Pavel Hloušek.

82´ Další z centrů z boku, Filip Hlaváček situaci podcenil a propadený balon se dostal až k nohám hostujícího hráče, který vybídl ke skórování svého spoluhráče před prázdnou brankou – 7:1. centr z boku, Filip si pro něj šel,

83´ Domácí trojice postupuje na osamoceného obránce, ale ještě než stačí Kuba Šenk zakončit, už je u něj dobíhající obránce a hasí nebezpečí.

87´ Pavel Hloušek ukázal svou tvrdost, hostující hráč mu to vrátil nakopnutím a oba tak po zásluze vidí ŽK.

KONEC

Utkání tak skončilo zaslouženou drtivou výhrou 7:1.

 

Sestava: Hlaváček – Šenkýř I., Daněk, Stehlík – Kunc (64. Šenk J.), Stoklásek, Šenk O., Nečas, Zukal (74. Šenkýř M.) – Sehnal, Hansl (74. Hloušek)