4. přátelské utkání - Adamov : Kotvrdovice 3:2 (2:0)

25.03.2012 18:36

Poslední přátelské utkání jsme díky pěknému počasí v posledních dnech mohli odehrát na klasickém přírodním hřišti v Adamově. Soupeřem nám byl místní oddíl, který vede svou skupinu IV. třídy a směřuje za námi do III. třídy. Adamov v sobotu hrál v Rudici, kde zvítězil 6:2, tudíž se dalo očekávat, že se jedná o kvalitního soupeře.

 

Adamov nás překvapivě celý první poločas přehrával svým důrazem, aktivitou a pohybem. My jsme nebyli schopni vyhrát žádný souboj, nestíhali jsme ani fyzicky a kazili naprostou převahu i těch jednoduchých přihrávek. Komunikace absolutně neexistovala a hráli jsme roztažení na 70 metrech. Domácí se dostávali do řady šancí, které dvakrát potrestali. Naše náznaky šancí končily nepřesností ve finální fázi, kdy nám spíše míč překážel.

 

Druhý poločas jsme začali přeci jen aktivněji a soupeře 20 minut dostali pod optický tlak. Podařilo se nám korigovat, ale poté jsme opět absolutně odpadli a již se nedostali do tempa, kdy hlavně nepřesnost nás stála spoustu sil... Domácí po naší další chybě odskočili opět na rozdíl dvou branek a bylo téměř rozhodnuto. Naše závěrečná snaha již vyrovnání nepřinesla.

 

Dostali jsme hodně drsnou facku a snad nás tato porážka posadí zpět na zem. Adamov, se zápasem v nohách, nám dokázal fyzicky velmi zdatně konkurovat a mnohdy měl sil i více. Zejména chtěl vyhrát, kdežto u nás ta snaha vidět nebyla. Musíme tuto porážku hodit za hlavu, zamyslet se nad sebou a k mistrovským utkáním přistoupit naprosto opačně než k dosavadní přípravě!!!

 

V průběhu týdne Vás snad seznámíme o konečné podobě kádru a pokusíme se zrealizovat rozhovor s trenérem Helánem o průběhu zimní přípravy a ambicích v jarní části.