4. přátelské utkání - Kotvrdovice : Ostrov 2:4

10.04.2013 23:31

V generálce na start jara se kotvrdovický tým utkal s účastníkem III. třídy Ostrovem. Většinou bývá generálka určena k tomu, aby se doladily poslední detaily, sladila se kombinace a nastartovalo se k výkonu. Ale... Zima v Kotvrdovicích se dá označit za výbuch sopky, ale k tomu se dostaneme později.

K dnešnímu utkání se tak do dresu nasoukalo 11 hráčů, kde dva z nich byli opět bratři Keprtovi hrající za blanenský dorost. Poprvé nastoupila i potenciální posila Roman Sedlák z Lipovce, který v minulosti již náš dres oblékal. A aby těch poprvé nebylo málo, ukázala se i dvojice Stoklásek a Sehnal. Pro nemoc chyběli Josef Kučera, Laďa Daněk a Mirek Šenkýř a pracovně vytížený Filip Hlaváček. Příjemné starosti v porodnici měl Ivoš Šenkýř.... Tím výčet hráčů končí, ale k tomu později.

První poločas byl ještě relativně koukatelný. Ostrovští se ujali po naší chybě při odkopu vedení. Nám se dařilo vypracovat si šance, ale ty končily na hranici vápna či v něm, protože místo zakončení převládala snaha hrát to až do kuchyně či dávání si přednosti bez vzájemného pochopení. Ostrovští hrozili zejména z brejků do otevřené obrany a zatápěli tak naší obraně.

Do druhé půle již nemohl naskočit Kuba Keprt a tak nastoupila černá perla z Mozanbiku "buloH". Všichni doufali, že se mu podaří rozhýbat naši hru, ale i přes veškerou snahu je na něm patrný tréninkový výpadek.

Místo bránění jsme se věnovali spíše ofenzivě a hosté tak pronikali do otevřené obrany a trestali naše chyby. Za zmínku z pozitiva stojí zejména slalom Jirky Stehlíka, který si vyzkoušel post stopera a prošel hřiště až před brankáře a zakončil jako zkušený útočník.

 

Sestava: Kasperkovič - Šenkáýř J., Stehlík, Keprt J. (46. "buloH") - Zukal, Stoklásek, Šenk O., Keprt D., Sedlák - Sehnal, Keprt R.