7. kolo - Kotvrdovice : Šošůvka 2:1 (0:1) - plno novinek - prohraný první poločas, první výhra, nový brankář

29.09.2012 08:07

Do nedělního duelu se Šošůvkou jsme nastupovali s vědomím, že proti nám stojí nebezpečný soupeř, kterému se ale v posledních kolech příliš nedaří (asi jako nám). Protože Filip Hlaváček musel plnit pracovní povinnosti, Pavel Vágner je dlouhodobě zraněný a dorostenecký brankář asi jaksi nejeví zájem, do branky si na tento duel stoupnul už osvědčený Laďa Hansl. (poznámka TN pro pseudobrankáře KK - jiná alternativa ani neexistovala, protože jsme opravdu nechtěli prohrát 10, víš? :))

Úvodní dvacetiminutovka moc vzruchu nepřinesla. Boj se odehrával spíše ve středu hřiště a určité šance se rodily spíše po standartních situacích či střelách z dálky, které postrádaly přesnost či tvrdost. Až ve 21. minutě došlo k prvnímu výraznějšímu momentu. Pavel Nečas dostal přihrávku od Martina Stokláska až před šošůvského brankáře, který ale včasným vyběhnutím zmenšil střelecký úhel a Pavel tak pouze vyprášil jeho "betony". Následně se do šance dostávala i Šošůvka, ale dobře zasáhl Laďa Hansl. Po rohu jsme se dostali do rychlého brejku a po spolupráci dvojice Kunc-Nečas opět zasáhl hostující brankář. První branky se diváci dočkali v 31. minutě. Hostující středopolař přihrávkou do lajny vybídl nabíhajícího záložníka, který nepovedenou střelou našel stojícího spoluhráče na malém vápně a ten pouze doklepl do sítě - 0:1. Evidentní ofsajd ale pomezní rozhodčí jaksi přehlídl. Hosté tak z ničeho udeřili a my museli dohánět jednobrankovou ztrátu. Jak to tak bývá, opět jsme se dostali do útlumu a hosté získali optickou převahu, kdy jejich střelecké pokusy končily mimo či v náruči Ladě Hansla.

Druhý poločas začal sérií rohů na obou stranách, kdy ani jedna ze stran nedokázala vytěžit nic z nedůslednosti bránicího týmu. Vyrovnání přišlo v 60. minutě. Nejprve se do střelecké pozice dral Pavel Nečas, ale neuspěl. Z následného autu zkusil štěstí Kamil Kunc, hostující brankář jeho střelu pouze ztlumil před sebe a dobíhající Petr Sehnal doklepl do sítě - 1:1. Na góly vyrovnáno, na neodmávané ofsajdy taky. V 66. minutě mohlo být jště veseleji. Martin Stoklásek si na vápně povodil dva protihráče, přihrál Tomáši Nevřelovi, který zavezl středem až před brankáře, ale zpětnou přihrávku na Petra Sehnala zamířil pouze do brankáře. O dvě minuty později to zkoušel opět Pavel Nečas a jen těsně na jeho střelu na malém vápně nedosáhl Petr Sehnal. V 75. minutě pak zabojoval Olda Šenk a vytěžil z důrazu roh. Jirka Stehlík pak přesně našel Davida Filipa, který naprosto sám na malém vápně doklepl do sítě - 2:1. Hra se pak více přiostřila a vše gradovalo v 87. minutě. Hostující hráč úmyslně pěstí do obličeje v nepřerušené hře sestřelil Davida Filipa a po signalizaci pomezního rozhodčího putoval oprávněně pod sprchy. V 93. minutě se pak po rohu do šance dostal Josef Kučera, ale jeho hlavička skončila pouze v náruči brankáře. Nervózní duel tak skončil naším zaslouženým vítězstvím a doufejme, že nebylo poslední.

 

Sestava: Hansl - Krempaský, Filip, Šenkýř I., Stehlík - Šenk O., Nevřela, Stoklásek, Kunc - Nečas (90. Kučera), Sehnal (89. Zukal)