Bude v Kotvrdovicích opět OP?

01.08.2012 14:56

Jsou to již 3 roky, kdy tehdy v Šošůvce podlehlo kotvrdovické družstvo soupeři ze Sloupa 5:3 a muselo tak opustit okresní přebor... Následující sezóna znamenala velké změny v kotvrdovickém fotbale, které málem znamenaly pád až do nejnižší soutěže. Naštěstí se tak nestalo a po letošní sezóně, kdy mužstvo vinou zbytečných ztrát skončilo "až" na 3. místě, je tu nová výzva.

Boskovická rezerva totiž opouští okresní přebor a na uvolněné místo tak vzniká právo obvykle 2. celku ze III. třídy. Ale protože se o dvě soutěže výše (I.B) letos zachránily všechny celky z našeho okresu, druhé Vilémovice postoupily automaticky a místo Boskovic tak nakonec patří třetímu celku tabulky...ano, Kotvrdovicím. Je to ale zamotaný příběh...

Zdá se, že je tedy vše na dobré cestě a měla by zavládnout euforie, ale...

O víkendu proběhla vytoužená závěrečná, která měla podtrhnout úspěšnou sezónu. V posledních týdnech se však již začalo spekulovat o tom, jak to bude v následující sezóně vypadat. Na toto téma samozřejmě byla vedena řeč i na zmíněné závěrečné. Podrobnosti zůstanou pouze pro přítomné, ale výsledek je asi takový, že se snad ani neví, co se bude v následující sezóně hrát - III. třída nebo OP? 

Nebuďmě prozatím konkrétní, ale někdo řekl, že končí, někdo že možná skončí, někdo že má nabídku odjinud a pravděpodobně ji příjme atd atd atd...

Vše je stále otevřené a uvidíme tedy za nějaký čas, jak se situace vykrystalizuje. Já věřím, že vše dobře dopadne a v Kotvrdovicích se bude opět hrát ten okres a někteří z nás, kteří byli u toho sestupu, si tak můžou oddechnout, že se to podařilo vrátit. 

A zda u toho bude či nebude ten či onen nebo já ukáže až čas...

Přeji všem pěkné fotbalové prázdniny a...... a uvidíme.