Dosavadní průběh přípravy + soustředění A-týmu

19.02.2012 00:01

Aktuální průběh zimní přípravy lze zhodnotit velmi jednoduše. Vlivem klimatických podmínek příprava začala až v první polovině února, oproti původnímu plánu začít hned s nástupem měsíce. Počasí ale bohužel poručit neumíme. To, co už ovlivnit lze, je ale docházka. Bohužel se doposud někteří hráči ani nezapojili do přípravy a tréninky tak probíhají víceméně pouze v 6 lidech. Proto by nebylo od věci, kdyby každý trochu přidal a párkrát se ukázal. 

 

Jak již bylo dříve avizováno, v termínu 23.2. až 26.2. vyráží A-tým na kondiční soustředění do nedalekého Baldovce. Trenér Helán místní prostředí dobře zná a již připravil zajímavý program, který se asi hráčům moc zamlouvat nebude, ale je třeba důkladně potrénovat. Dle posledních informací by se soustředění měl zúčastnit téměř aktuální kompletní kádr, takže bude opět výborná příležitost na tradiční a známé kotvrdovické stmelovačky (jen je otázka, zda na to vůbec bude síla, že?) a hlavně kolektivní potrénování, což se až tak nepoštěstí.

 

A co tým čeká? Samozřejmostí jsou tradiční výběhy do krásné přírody. K dispozici je rovněž multifunkční hřiště a vnitřní prostory pro strečink. V rámci regenerace je pak domluvena solná jeskyně či vstupy do vodního světa. No a na neděli domluvil trenér pro tým zajímavé překvapení...tzv. třešnička na dortu.

 

Zde najdete podrobné informace o campu Baldovec včetně sportovních zařízení a regeneračních prostorách, které tým čekají.