Informace o podzimní části 2011/2012

13.02.2012 00:00

Vážení čtenáři, dovolte, abychom Vás informovali o činnosti TJ Rakovec v uplynulých měsících a o zhodnocení podzimní části fotbalové sezony 2011/2012.

  • Fotbalové družstvo našich nejmenších žáků se oproti minulé sezoně stabilizovalo, kluci vyrostli a na podzim nás všechny překvapili svými výbornými výsledky. Za celý podzim pouze 2x prohráli a v tabulce jim patří krásné 2. místo. Za tyto úspěchy vděčíme trenérům Pavlu Hanuškovi, Jaroslavu Kuncovi a Liboru Kocmanovi.
  • Dlouhodobý problém s nedostatkem hráčů panuje u dorostenců. Kluci mají občas problémy dokonce sestavit základní jedenáctku, často je doplňují méně zkušení žáci a vzhledem k tomu můžeme považovat jejich 6. místo po podzimní části za úspěch. Dorost trénuje pod vedením Jana Skotáka z Jedovnic, kterému pomáhají manželé Šárka a Radek Keprtovi a Antonín Doležel ze Senetářova.
  • Velikou radost nám dělají ženy, které se ve své skupině Moravskoslezské divize žen umístily na 2. místě, a to pouze o skóre za vedoucím celkem z Vrchoviny.
  • Velké změny v realizačním týmu proběhly přes letní přestávku u našeho A mužstva. Hlavního trenéra Luboše Richtra nahradil Pavel Helán ze Spešova. Na pozici vedoucího mužstva se vrátil Jiří Stehlík st., kterému na střídačce vypomáhá Pavel Hloušek. I přes to, že začátek sezony nebyl úplně ideální, muži se rozehráli a po podzimu jim patří krásná 3. příčka a jsou v kontaktu se druhou Lipůvkou i vedoucím Benešovem. Velikou předností našeho mužstva je obávaná útočná dvojice Laďa Hansl – Petr Sehnal, která za podzim nastřílela dohromady 26 branek.

 

Na závěr bychom chtěli pozvat všechny naše spoluobčany na Ples TJ Rakovec Kotvrdovice, který se bude konat 18. února 2012 v Orlovně. Ples bude zahájen slavnostní polonézou z řad místní mládeže. K tanci a poslechu bude hrát kapela Živel.
 

                                                                                                                    Výbor TJ Rakovec Kotvrdovice

Zdroj: s menšími úpravami převzato ze Zpravodaje obce Kotvrdovice č.5/2011