Lucie Tichá a její povídání s Kamilem Kunce

28.04.2012 20:40

Po dlouhé pauze jste opět nastoupili na hřiště s prvním Benešovem. Co jsi čekal od zápasu, když na podzim se u nich prohrálo a atmosféra byla hodně vyhecovaná? Jak hodnotíš průběh?

Očekával jsem velice těžké utkání, které bude velice důležité pro další vývoj v tabulce. Po nevydařených přátelských utkání jsme doufali, že se naše hra zlepší. První půlka byla kvalitní, o půlce při vedení 2:0 jsme si řekli, že nepolevíme a budeme hrát stejně, jak v 1. půli, ale bohužel se nám to nepovedlo a byl to spíš tuhý souboj než fotbal.

 

Filip má zranění a máte nového gólmana. Jak hodnotíš jeho výkon? A byl pro Vás oporou?

Milan proti nám chytal v přípravném utkání za Otinoves, a už při zápase jsem si všiml, že je to velice kvalitní gólman. Myslím si, že potvrdil své kvality a několikrát nás podržel.(menší vsuvka – Milan Piták chytal pouze první utkání, poté se vrátil zpět do mateřského oddílu.)

 

Jak probíhala Vaše zimní příprava?

Ze začátku zimní přípravy nás chodilo málo a poté jsme jeli na soustředění do Baldovce, které si myslím, bylo velice vydařené. Jak účasti, tak i tréninkovou morálkou. A zbytek zimní přípravy vzhledem k nízké tréninkové docházce už tak vydařený nebyl.

 

A na závěr nám řekni něco k Tvému krásnému gólu.

Jsem rád, že se mi podařilo vstřelit gól, ale myslím si, že nejdůležitější jsou 3 body, které nás drží ve hře.