Nuda v Kotvrdovicích

29.04.2012 22:10

V dalším utkání se nám podařilo napravit zaváhání v Lysicích a porazili jsme 5:0 rezervu Ráječka a připsali si tak důležité body do tabulky. To je asi tak vše podstatné, co k danému utkání jde napsat. Kdo viděl, určitě chápe, kdo neviděl - buďte rádi!

Ráječko přijelo těsně před zahájením utkání, nastoupilo v 11 lidech. Do 20. minuty jsme vedli 4:0 a bylo totálně po fotbale. Ráječko v tomto zápase mělo prostě dostat minimálně 10 branek, protože se vší úctou - toto nebyl soupeř... ale je nutné ocenit, že to i přes problémy nezabalili a nastoupili. Po 20 minutách hry se již začalo po hřišti chodit a čekalo se na závěrečný hvizd rozhodčího. Byla to opravdu jedna velká nuda a divím se lidem, že zůstali a trpěli až do 90. minuty. Bohužel i takové zápasy se hrají... Je to už za námi a musíme se připravit na duel ve Vavřinci, kde nás čeká o mnooohem těžší soupeř, který svou kůži lacino nedá. 

Branky za Kotvrdovice: Hansl 2x, Sehnal, Hloušek, Daněk

 

Omlouvám se, ale to bude pro tentokráte vše, protože opravdu není co psát. Vlastně je, ale o tom v jiném článku....již brzy :)