Pidi souhrn

01.08.2012 14:55

V souběžně hraném nedělním utkání Vilémovice vyhráli dle předpokladů v Knínicích 4:0 (0:0), a tak jsme obsadili v celkové tabulce 3. místo.

Je to pěkný výsledek, ale myslím si, že tým měl rozhodně navíc. Je škoda, že dokázal zapnout zejména v těch duelech s tými z popředí tabulky a teď nás může mrzet zejména ztráta z Opatovic, kde se prostě vyhrát mělo a neuvěřitelně prodrbané vítězství v Kunštátě, kde jsme nakonec navíc prohráli! Ale asi to bylo vše na úkor zápasu v Lysicích, kde jsme zase uhráli šťastnou remízu. Ale takový je fotbal.

Nyní nezbývá nic jiného než popřát Lipůvce nejen k prvenství v tomto ročníku, ale i k samotnému postupu do okresního přeboru. Byl to rozhodně nejkvalitnější mančaft v soutěži a je jen škoda, že se nám s ní nepodařilo ani jednou zvítězit, protože v obou duelech jsme jí byli více než vyrovnaným soupeřem. Spolu s ní se o soutěž výše podívají i druhé Vilémovice, protože ČH i přes výprask 10:0 v Lipovce udržela I.B třídu.

A pro zopakování ještě jednou, třetí místo zůstalo nám. Máme tedy pěkný bronz:)

Uvidíme, co nás čeká v následující sezóně. Otázkou je samozřejmě jako vždy složení hráčského kádru, protože už v zimě řada hráčů chtěla odejít, někteří toho tedy využijí nyní a někteří zase ohlásili konec své kariéry... Tak uvidíme.