Seznámení s kádrem pro jarní odvety

31.03.2012 00:00

Před nástupem do zimní přípravy jsme Vás v článku o zahájení přípravy informovali o možné velké fluktuaci v kádru. Přesto se nakonec ukázala soudržnost party a přes řadu překážek se podařilo kádr udržet.

Filip Hlaváček po zahájení přípravy v Ráječku jako první oznámil svůj zájem o setrvání v Kotvrdovicích i nadále. Bohužel musel podstoupit operativní zákrok a v současnosti probíhá jeho rekonvalescence. Je tedy zatím stále nejasné, jak dlouho nebude trenérovi Helánovi k dispozici.

Několik dní před zápasem s Benešovem tak stále otázka brankářského postu zůstává nevyřešená. V posledních dvou přípravných zápasech nám vypomáhal ostrovský David Konečný, ale jeho působení u nás je spíše nepravděpodobné. Musíme věřit, že vedení rychle ještě sežene náhradu za Filipa.

Z kádru naopak prozatím vypadli Radek Kasperkovič a Radim Krempaský, o kterých nejsou dlouhodobě žádné informace a bohužel ani oni neprojevili žádnou snahu...

Přípravu narozdíl od nich absolvoval ale Ivoš Šenkýř, který vinnou pracovních povinností a dalšího zaneprázdnění nebyl k dispozici ve větší převaze podzimních utkání. Nyní doufejme bude opět platným a stabilním členem týmu.

V Blansku pokoušel své štěstí Laďa Hansl, ale jak bylo již dříve avizováno, rozhodl se i Laďa přes řadu dalších nabídek k pokračování v Kotvrdovicích a v přípravě potvrzoval své střelecké kvality. Mnohem těžší byla situace kolem Laďova útočného parťáka, Petra Sehnala, který patří Vilémovicím. Po dlouhých jednáních ale nakonec došlo nějakým způsobem ke shodě a Petr odehraje jaro rovněž v Kotvrdovicích. Doufejme, že tato útočná smršť bude minimálně stejně produktivní jako v utkáních na podzim.

Klasickým evergreenem je asi už situace kolem dvojice Tomáš Nevřela a David Filip. Tomáš se rozhodl zkusit štěstí v nižší soutěži v Rakousku, ale nakonec přeci jen bude pokračovat v obvyklém dresu posledních let. To David opět zvažoval ukončení kariéry a přenechání místa mladším, ale na podzim se ukázalo, že je stále platným členem týmu a má mu co dát, proto i on na poslední chvíli zůstal.

Novou akvizicí bude snad Aleš Henek. Kotvrdovickým fandům je tento hráč samozřejmě znám, protože zde delší čas působil a nyní se po krátké pauze vrací zpět k fotbalu, kdy ukončil hostování v Rychtářově.

Ostatní hráči, kteří bojovali v kotvrdovickém dresu na podzim, dále zůstávají. Někdo možná jen pár zápasů, ale o tomto Vás budeme informovat až tato situace bude aktuální.

Pokud Vás tedy zajímá aktuální soupiska, se kterou vstupují Kotvrdovice do jarních odvet, přejděte zde do sekce "A-tým - Soupiska".