V dalším kole do Vavřince

03.05.2012 17:10

Na vítězství v posledním kole nad Ráječkem se nyní pokusíme navázat v nedělním 20. kole na hřišti Vavřince, kde nám již nemastný, neslaný (no prostě odchozený) výkon stačit ale nebude!

Vavřinečtí okupují po 19. kole 12. příčku s 5bodovým náskokem na svého pronásledovatele z Ráječka. V minulém kole vyhrál Vavřinec v Bořitově 2:0, čímž potvrdil své zlepšující se výkony pod vedením Jiřího Pokoje. Právě na domácím hřišti jsou Vavřinečtí úspěšní a body, které sbírají do tabulky, pochází právě z domácích utkání. V podzimním utkání jsme Vavřinec doma porazili 4:0, kdy branky stříleli David Filip, Zdeněk Šenkýř a útočné duo Sehnal-Hansl.

Otázkou prozatím zůstává v jaké sestavě v nedělním utkání nastoupíme. Již nyní jsou známy některé absence a vzhledem k tomu, že úterního tréninku se zúčastnili pouze 3 hráči (načež byl tedy zrušen), nevíme kdo další se na listinu nepřítomných přidá. Snad si mizernou tréninkovou morálku posledních týdnů napravíme předzápasovým pátečním tréninkem a aspoň trochu se na soupeře připravíme!

Přejeme pěkný víkend a pojeďte s námi do Vavřince povzbudit v boji o další mistrovské body!

Kdy: Ne, 6. 5. 2012, 16:30 hod!!!

Kde: hřiště Vavřinec